Välkommen till Enars segelmakeri
i Oxelösund

Sedan 1958 tillverkar vi segel, dynor och kapell av hög kvalité till rätt pris. Med skräddarsytt menar vi på Enars rätt duk, rätt tillskuren och med rätt hantverk för varje enskild båt.

Vi tillverkar i huvudsak segel, dynor och kapell till fritidsbåtar. Vi gör även stoser, filter till industrin. Dynor till restauranger, daghem, kyrkor tillverkas också. Saker som ställer stora krav på hållfasthet, det är då segelmakarkunnandet kommer till sin rätt.

Våra kunder består av privatpersoner från hela landet samt varv, industri, restauranger, kyrkor, marinen, polisen och övrig offentlig sektor.

Oxelösund är en seglarstad som du kanske besöker.
Passa på att titta in till oss. Vi har öppet året runt.
I våra 450 m2 stora lokaler är vi 7 st som arbetar. Där kan du se hur vi arbetar och bekanta dig med våra varor och tjänster.

Trygghet

Vi på Enars har tillverkat segel, dynor och kapell sedan 1958. Lång erfarenhet, modern datateknik vid konstruktion och tillverkning, rätt materialval och ett riktigt hantverk gör att vi kan garantera dig bra kvalitétsprodukter. Vi har öppet alla vardagar året runt även under sommaren om du behöver service.

Vi tillverkar skräddarsydda varor av hög kvalité till rätt pris. Med ”skräddarsytt” menar vi på Enars, rätt duk, rätt tillskuren och med rätt hantverk till varje enskild båt.